Maattabel BARA Sportswear Dames Tights

Vrouwen zijn er in alle soorten en maten. Daarom variëren BARA tights van XS tot XXXL. Het vinden van de juiste maat in sportbroeken kan verwarrend zijn. Bekend is dat Europese maten kunnen variëren van Amerikaanse, Amerikaanse en Britse maten. Daarom heeft BARA een eigen maattabel voor vrouwen gemaakt passende bij hun sportbroeken.

BARA benadrukt dat als je tussen twee maten in zit, zij jou aanraden de grootste maat te kiezen. Dit geldt voor alle producten.

 

Hoe weet ik mijn maat in dames sportleggings?

Helaas past geen enkele maat iedereen als het om dames hardloopbroeken gaat. Om er zeker van te zijn dat jij de maat vindt die het beste bij jou past; gebruik een meetlint en meet zoals beschreven (zie afbeelding).

Houd er rekening mee dat deze maattabel een redelijke indicatie geeft van de pasvorm, maar jouw persoonlijke voorkeuren moeten in je overweging worden genomen bij het kiezen van een maat. Vind je het prettig dat je sportbroek los of strak zit?

Hoe zit het met hardloopbroeken met compressie?

Alle hardloopbroeken en sportleggings van BARA Sportswear zijn compressief. Dit betekent dat ze strak moeten aanvoelen tijdens het aankleden. Compressiebroeken moeten de eerste 2 à 4 keer dat u ze draagt ​​strak aanvoelen, maar ze mogen geen pijn veroorzaken of oncomfortabel aanvoelen. Nadat je ze een paar keer hebt gebruikt, zullen ze zich naar je lichaam vormen en in deze vorm blijven. Zo zorg je ervoor dat jouw hardloop broek tijdens je actieve leven altijd goed blijft zitten.

 

Maattabel BARA dames hardlooptights

Hoe meet je de taillemaat

Meet rond het smalste deel van de taille. Dit is normaal gesproken recht boven je navel. We raden je aan om de tailleomtrek als belangrijkste maat te gebruiken bij het kiezen van je maat.

Hoe meet je de heupomvang

Sta rechtop met uw voeten bij elkaar en meet rond het breedste deel van uw zitting.

Hoe meet je de binnenbeenlengte

Meet vanaf de vloer langs de teen tot aan uw kruis.

 

Wat is een compressie sportbroek?

Compressie broeken zijn ontworpen om nauwsluitend te zijn. Alle BARA sport leggings en hardloopbroeken hebben compressiekwaliteiten van verschillende sterktes. Sommige meer dan andere en vice versa.

In tegenstelling tot traditionele leggings, worden leggings met compressie gebruikt voor specifieke atletische of medische redenen. In een medische context bieden compressiekledingstukken, zoals panty's, ondersteuning aan mensen die lang moeten staan ​​of een slechte bloedsomloop hebben. Tegenwoordig worden compressieleggings meestal gedragen door atleten die hun prestaties of herstelsnelheid willen verbeteren.

Is de sportbroek van BARA met compressie?

Alle BARA hardloopbroeken en sportleggings zijn compressief. Dit betekent dat ze strak moeten aanvoelen tijdens het aankleden. We raden aan om ze op dezelfde manier aan te trekken als een panty en wees niet bang om ze hard over je heupen te trekken! Mochten de naden van je hardloopbroek op enig moment scheuren, neem dan contact met ons op, dan nemen wij contact op met BARA, zij vervangen jouw broek!

Compressiebroeken moeten de eerste 2 à 4 keer dat u ze draagt ​​strak aanvoelen, maar ze mogen geen pijn veroorzaken of oncomfortabel aanvoelen. Nadat je ze een paar keer hebt gebruikt, zullen ze zich naar je lichaam vormen en in deze vorm blijven. Zo zorg je ervoor dat de legging tijdens je actieve leven altijd goed blijft zitten.

 

Maattabel BARA sports Bra

 

Maattabel BARA dames shirts