Niets is zo lastig als een te grote hardloopzonnebril. Omdat passen voor je bestelt helaas niet mogelijk is, hebben we voor jou alle afmetingen van de verschillende type Goodr hardloopzonnebrillen op een rijtje gezet. Dat maakt de keuze misschien iets makkelijker. Mocht je bril onverhoopt toch te groot of te klein zijn, mag je altijd ruilen tegen een ander model.


Afmetingen Goodr OGS

OGS is het standaard model hardloop zonnebril van Goodr. 

Afmetingen Goodr Circle G

Dit is het iets kleinere model hardloop zonnebril met de ronde glazen, heel geschikt als je een wat smaller gezicht hebt.

Afmetingen Goodr Runways

Het stijlvolle Cat-eye model van Goodr. Ondanks het hippe uiterlijk van de bril heeft deze hardloop zonnebril nog steeds dezelfde eigenschappen als alle andere modellen van Goodr. 

Afmetingen Goodr VRGs

Nieuwe vorm met dezelfde stijl en prestatie zoals je gewend bent van Goodr. De tinten zijn zo ontworpen dat ze er goed uitzien en comfortabel op je gezicht passen, of je nu rondjes rent op een circuit of naar een festival gaat.

Afmetingen MACH Gs

De MACH G's heeft een klassieke pilotenstijl, gemaakt om je de snelheid te geven als je daar behoefte aan hebt. Bovendien betekent dit gladde, gestroomlijnde montuur geen lelijke afdrukken op je neus van die rare neuspads op traditionele metalen pilotenbrillen.

Afmeting Goodr hardloopzonnebril PHG

Mooi nieuw model van Goodr met hippe ronde glazen. Geschikt voor een iets smaller gezicht.

 

Afmetingen GOODR hardloopzonnebril model LFG

Nieuw model van Goodr, uitermate geschikt voor sporters met een smal gezicht.