SINDS 2010
GRATIS VERZENDEN BOVEN €20,-
VOOR 16.00 BESTELD DE VOLGENDE WERKDAG GELEVERD

OVER ONS

HipHardlopen bestaat al bijna 10 jaar en is nog steeds elke dag op zoek naar nieuwe en leuke hardloopmode voor haar klanten. In de winter van 2017 zijn Johan en Bo van Dijk als nieuwe eigenaren van start gegaan. Johan, al 30 jaar succesvol ondernemer en Bo, in haar laatste jaar van haar bachelor TMO Fashion Business School, delen de passie voor hardlopen. Dit resulteert in een hechte samenwerking tussen vader en dochter. Bo heeft inmiddels besloten een nieuwe weg in te slaan en te focussen op haar studie het komend jaar. Gelukkig wordt Johan voortaan ondersteund door Andra Laarhuis, zijn vriendin. Met haar kennis van de hardloop wereld en een mooie hardloop carrière achter haar, is Andra een zeer welkome aanvulling van het HipHardlopen team.  

Het viel hen op dat er weinig aanbod is voor vrouwen die zich met opvallende kleding willen onderscheiden tijdens het hardlopen. De hardloopvrouw van nu komt na haar zoektocht al snel terecht bij de grote massa sportmerken. High-fashion sportitems met een feminine touch is wat er nog ontbreekt.  

  

Maar niet bij Hiphardlopen! Met een groot assortiment aan kleinere sportmerken is HipHardlopen uniek in haar soort en zit er voor elke vrouw wel wat tussen. Opvallende prints, uitgesproken kleuren, hoge kwaliteit en een perfecte pasvorm is waar HipHardlopen voor staat en dit allemaal te vinden in één webstore. 

  

De vrouw die hip hardloopt voelt zich zelfverzekerd tijdens het sporten en kiest sportkleren die haar stimuleren haar doelen te behalen. Het gaat niet alleen om de kleine doelen, maar ook om het leven van healthy lifestyle als geheel. Dit doet zij in stijl in makkelijk te combineren sets en deelt dat graag met anderen! 

  

HipHardlopen is er voor het behalen van jouw doelen in trendy hardloopitems! 

SINDS 2010
GRATIS VERZENDEN BOVEN €20,-
VOOR 16.00 BESTELD DE VOLGENDE WERKDAG GELEVERD