DE AANLEIDING

Passie voor het hardlopen en sporten en de waarde die wij hechten aan een goede kwaliteit sportkleding hebben ons gebracht tot de start van onze webshop Running Mood in 2017. 

In oktober 2019 hebben we Hiphardlopen overgenomen. Een webshop die al bijna 10 jaar bestaat. Een mooie aanvulling voor Running Mood. 

DE BASIS

Wij vinden het belangrijk dat onze sportkleding van een hoogwaardige kwaliteit en functioneel is. Daarnaast zijn we dol op veel kleur. Sportkleding moet verkrijgbaar zijn in kleine maar ook in grotere maten én als bij de productie van de kleding daar waar mogelijk rekening gehouden wordt met het milieu, zijn we helemaal blij. 

WIE ZIJN WIJ NOG MEER

Marie-José werkt bij het Martini Ziekenhuis te Groningen en houdt zich daar bezig met roosters en planning. Verder loopt zij graag en veel hard. Puur voor de ontspanning en recreatief. Dol op uitdagingen en puzzelen.

Koos is ZZP-er en heeft zijn eigen consultancy bureau. Met zijn jarenlange ervaring bij de Rabobank staat hij veel ondernemer bij met raad en advies. Sporten staat bij Koos op een iets lager pitje i.v.m. twee versleten knieën. Zodra ook zijn tweede knie vervangen is gaat hier zeker verandering in komen.

WAAR KOM JE ONS TEGEN

Samen zijn wij vaak te zien bij de verschillende runs in het land. Marie-José als deelnemer en Koos als fotograaf, waterdrager en toeschouwer. We zijn dol op deze uitjes waar we dan ook regelmatig een weekend weg van maken. 

HAPPY PLACE

De zee en het strand zijn onze happy place. Hardlopen op het strand en in de duinen of gewoon lekker op een warme zomer avond in de duinen zitten en de zon in de zee zien zakken. Heerlijk.

Hopelijk treffen we je binnenkort bij een van de runs. Op Facebook melden we meestal wel waar we gaan lopen. Mocht je ons tegenkomen, spreek ons dan vooral aan. Altijd leuk om klanten en volgers persoonlijk te treffen.

Keep on running,

Koos en Marie-José