Veel verschillende Hardloopaccessoires

Bij Hiphardlopen.nl vindt je veel verschillende hardloopaccessoires die praktisch zijn voor tijdens het hardlopen, zowel voor dames alsook voor de heren.

Heel veel keus hardloop accessoires

Denk hierbij aan hardloop spullen als BUFF's, hardloopzonnebrillen (Goodr), haarbandjes (Sparkly Soul), hoofdbanden en mutsen van Bondi Bands, handschoenen.

BUFF hardloopaccessoires

BUFF biedt hoofdbanden, petten, visors, en de standaard neckwear van BUFF. BUFF is een milieu bewust merk. Zo worden in elke BUFF twee PET-flessen verwerkt. Dan koop je én een handig hardloopaccessoire én je helpt het milieu een handje de goede weg op.

GOODR hardloopzonnebril

Van Goodr hebben we verschillende modellen op voorraad. O.a. de standaard OG's, de Inner Circle en de Runway. Met én zonder spiegelglazen. Goodr onderscheidt zich door een fantastische Prijs/Kwaliteit verhouding.

SPARKLY SOUL

Van de Sparkly Soul haarbandjes bieden we 3 breedtes haarbandjes aan de Wide, Small en Extra Small. Sparkly Soul heeft een speciale structuur waardoor het haar op z'n plek blijft terwijl deze haarband geen haarbreuk veroorzaakt.

KWAKZALVER

Heb je regelmatig last van kramp, stijve spieren, spierpijn of irritatie en schuurplekken na het lopen. Hiervoor hebben wij de zalven van Kwakzalver. Huidvriendelijk en heerlijk geurende zalven en crèmes die jouw spieren soepel houden en irritatie en schuurplekken door wrijving van kleding voorkomt.

Dames hardloopspullen kopen?

Bovenstaande is slechts een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment hardloopspullen.

Kortom, bij Hiphardlopen vind je allerlei sportaccessoires die je kunt gebruiken tijdens het hardlopen.