Zwarte zwangerschap sportkleding

Sporten tijdens de zwangerschap is meestal gezond. Het is de beste voorbereiding op de bevalling en de periode meteen daarna. Deze zwarte positie hardloopbroeken zijn perfect om te dragen tijdens je zwangerschap maar ook voor de periode meteen er na, zowel tijdens het sporten als in je vrije tijd.

Speciaal ontwikkeld voor jou en de baby

De  zwangerschaps sportkleding is speciaal ontwikkeld om tijdens het sporten extra steun te geven voor jou en de baby in jouw buik. Er is veel tijd gestoken in het aanpassen van deze hardloopbroeken aan een groeiende buik, zowel op het gebied van comfort, buik- als rug ondersteuning.

Goed ademend en vocht afvoerend materiaal

De positie hardloopkleding is, net als andere sportkleding, gemaakt van goed ademende en vocht afvoerend materiaal. Deze sportkleding heeft een strakke pasvorm. De aangepaste tailleband is gemaakt voor een veranderend lichaam. 

Actief blijven tijdens je zwangerschap

Met deze zwangerschapshardloopkleding kan je actief bezig zijn maar ook lekker ontspannen en goed in je vel zitten. Deze fijne zwangerschaps kleding is een onmisbaar kledingstuk voor zwangere vrouwen. Leuk in combinatie met bijvoorbeeld een NuuMuu sportjurkje.

100% squat proof

De zwangerschaps hardloopbroeken zijn niet-doorschijnend en 100% squat proof.