Dames hardloopshirts kopen?

Zoek je een dames hardloopshirt? Bij Hiphardlopen.nl vind je merken als Röhnisch, Polka Sport, Craft en meer. Allemaal hardloopshirts met een perfecte pasvorm! Je kan je keuze maken uit een ruime collectie en de hardloopshirts zijn goed te combineren met de dames hardloopbroeken, dames hardloopjacks én met de hardlooprokjes.

 

Comfortabel dames hardloop shirt

Met het voor jou juiste hardloopshirt kan je comfortabel hardlopen. Het juiste shirt voor zomer of winter maakt een heel verschil. Bij Hiphardlopen.nl vindt je voor elke seizoen een comfortabel hardloop shirt, naast comfortabel heeft een groot deel van onze shirts ook veel vrouwelijke details en kleur.

Welk materiaal hardloopshirt dames?

Een goed dames sportshirt is gemaakt van functioneel, goed ademend en ventilerend materiaal. M.n. (gerecycled) polyester in combinatie met elastaan wordt veel gebruikt bij het maken van sport- en hardloopkleding. Mijd katoen, dit materiaal neemt vocht op en voor je het weet loop je in een kletsnat shirt.

Een goed dames hardloopshirt voert het transpiratie goed van het lichaam af en zorgt ervoor dat het lichaam niet te warm of te koud wordt.

Vind jouw dames loopshirt bij Hiphardlopen.nl

Hiphardlopen heeft verschillende uitvoeringen op voorraad. Of je nu op zoek bent naar een sporttop met een racerback, een singlet, een loopshirt met korte mouw of een longsleeve voor de wat frissere dagen, bij Hiphardlopen vind je het allemaal.

 

Het jaar rond comfortabel hardlopen

Met de juiste hardloopkleding aan, kan je het hele jaar door comfortabel en met plezier hardlopen. Goede hardloopkleding is in staat je lichaam droog en op temperatuur te houden. Het materiaal kan transpiratievocht afvoeren waardoor het lichaam droog blijft. Verder biedt het jou de nodige bescherming tegen regen en wind. De belangrijkste eigenschap van hardloopkleding, naast goed ademend en sneldrogend, is dat het functioneel is en dat je je er vrij in kunt bewegen.


3 lagen systeem

Om je bovenlichaam warm te houden in de winter is het raadzaam om je te kleden volgens het 3-lagensysteem. De functie van de eerste laag is je lichaam droog en warm óf juist koel te houden. Een thermoshirt is voor deze laag geschikt. Thermoshirts heb je met lange en korte mouwen of mouwloos.

De functie van de tweede laag is voor isolatie. Deze tweede laag moet geschikt zijn om de transpiratie van de eerste laag verder af te voeren naar buiten toe. Een dames hardloopshirt is geschikt als tweede laag. Hardloopshirts zijn er met lange mouw of korte mouwen.

De derde laag kan bestaan uit een hardloopjack of hardloopvest. Deze biedt bescherming tegen regen en wind. Hardloopjacks worden gemaakt van materiaal dat winddicht en waterafstotend is en ademt.