Hardloopkleding heren op voorraad

Op zoek naar hoge kwaliteit hardloopkleding? Waar mogelijk duurzaam en her en der met wat kleur? Zoek dan niet verder. Alle sportende mannen zijn hier op hun plek. Hardloopkleding met oog voor alles wat hardlopen van jouw kleding vraagt.

Een hardloopbroek en/of -shirt kopen in een speciaalzaak kan voor sommige mensen ongemakkelijk voelen. Je wilt geen opdringerige verkoper die bij het pashokje komt informeren of de sportbroek van je keuze wel lekker zit.

Daarom kan het prettig zijn om je dames hardloopkleding online te kopen. Je mag rustig passen in je eigen omgeving en iets langer erin rondlopen om te checken of de broek en/of shirt comfortabel zitten. Check vooral onze maattabellen, dit voorkomt onnodige kosten voor heen- en terug sturen. Past het echt niet ondanks de maattabel, dan mag je natuurlijk ruilen.

Let erop dat je makkelijk kunt bewegen en lees ook de reviews van eerdere klanten, om te weten hoe de service en klachtafhandeling is. Investeer in goede kwaliteit sportkleding dat goed past, zodat je bij elke training zeker weet dat je kleding in ieder geval lekker zit.

Hardloopkleding met aandacht voor pasvorm en comfort

Pasvorm is belangrijk in het geval van hardloopkleding en sportkleding. Je wilt je comfortabel voelen, de kleding mag niet knellen en je wilt niet dat er ergens iets schuurt. 

Zit jouw hardloopkleding goed en comfortabel dan hoef je hier tijdens het sporten niet mee bezig te zijn en kan je focus liggen waar het hoort, op de uitoefenen van je sport.

Duurzaamheid en hardloopkleding

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in onze (wereldwijde) samenleving, ook als het gaat om sportkleding. Wij vinden het belangrijk dat hiermee rekening gehouden wordt tijdens het produceren en kopen daar waar mogelijk sportkleding in, gemaakt van gerecycled materiaal dat voldoet aan alle eisen van goede sportkleding.

Hiphardlopen ook voor heren hardloopkleding

Met onze tweede webshop, Running Mood, hebben we veel ervaring mogen opdoen met heren hardloopkleding. Met het deels samenvoegen van de twee webshops, hebben we op verzoek van een aantal heren, de heren hardloopkleding toegevoegd aan het assortiment van Hiphardlopen.nl.

Welke hardloop kleding kopen

In de juiste goed ademende en functionele hardloop kleding loop jij een stuk comfortabeler dan in een oude jogging broek. Een paar goede hardloopschoenen zijn absoluut de basis van je hardloop uitrusting, we adviseren je dan ook om hiervoor naar een speciaalzaak te gaan waar je advies kan krijgen en waar je de schoenen kunt passen en uitproberen. Daarnaast is je hardloop kleding zeker zo belangrijk, het geeft je vertrouwen om het uiterste uit je zelf te halen tijdens elke training of run.

Winter hardloopkleding en zomer hardloopkleding

Winter kleding of zomerkleding voor ieder seizoen vind je een outfit bij Hiphardlopen.nl. Voor de winter hebben we speciale winter hardloopbroeken en -shirts van verschillende merken.
Voor de zomer vind je vooral luchtige hardloopshirts met korte mouw of een hardloopsinglet. Shorts in verschillende uitvoeringen en lengtes en voor de dames hebben we natuurlijk ons grote assortiment hardlooprokjes en hardloopjurkjes.

Wij verzenden jouw aankoop gratis vanaf € 25,00 via Post NL en als je aankoop niet past of het is niet wat jij er van verwacht, heb je altijd het recht om je aankoop te retourneren of te ruilen.

Het beste materiaal voor hardloopkleding

Het is belangrijk dat het materiaal van dames en heren hardloopkleren altijd goed ademend is en het vocht/zweet snel afgevoerd wordt. De betere sportmerken, zoals bijvoorbeeld Craft, verkopen de beste kwaliteit stoffen door het gebruik van luxere, technische materialen. Door de gebruikte technieken kan het transpiratievocht snel verdampen buiten je kleding. Dit houdt jou droog en hierdoor koel je niet af. Het zorgt voor meer comfort en betere prestaties.

Er zijn verschillende soorten materialen met elk hun eigen specifieke eigenschappen zoals warmte regulatie of winddichtheid.
De meeste hardloop kleding is gemaakt van polyester, acryl en polyamide. Dit zijn lichtgewicht materialen met een hoog ademend vermogen. Deze materialen worden flexibel gemaakt door toevoeging van elastaan, daardoor zit de hardloop kleding comfortabeler.

Goede kwaliteit hardloopkleding is best een investering maar gaat dan ook lang mee. Check altijd of het materiaal van goede kwaliteit en ademend is. Dat geldt voor elk budget hardloopkleding. Vermijd in elk geval katoen in je hardloopkleding. Katoen neemt vocht en zweet op en houdt het vervolgens vast waardoor je snel afkoelt.

Merken heren hardloopkleding

Inmiddels voeren we voor de mannen merken als Craft, Rogelli en RonHill. Daarnaast hebben we een groot assortiment BUFF.

Ken jij een mooi sportkledingmerk voor heren? Laat het ons weten, dan gaan wij kijken of we dit merk kunnen benaderen en of we het kunnen opnemen in ons assortiment.