Online hardloopshop voor hardloopkleding dames

Vrouwen stellen speciale eisen aan hun hardloopkleding. Het moet vooral lekker zitten, het moet er daarnaast leuk uitzien en je wilt ook nog goed presteren. En nee, het hoeft niet allemaal roze te zijn maar ook met roze is niets mis. Zowel roze als zwart en alle tinten daar tussen vindt je bij Hiphardlopen.nl.

Duurzame hardloopkleding dames

Op de webshop van Hiphardlopen.nl vind je sportkleding van verschillende merken. Het ene merk is wat meer bekend dan het ander. De hardloopkleding die je hier aantreft is veelal duurzaam en net even anders.

Merken hippe hardloopkleding dames

Wat alle merken met elkaar gemeen hebben? De kwaliteit van de kleding is hoog, het moet op en top vrouwelijk zijn en alle kleding is gemaakt om prettig in te kunnen sporten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat een merk oog heeft voor het milieu en eerlijke productie. Veel van de hardloopkleding op de webshop is gemaakt van gerecycled materiaal.

Je vindt bij ons dames sportkleding van o.a. Röhnisch, BARA, Polka Sport, Craft, Ronhill en vele andere merken. 

Natuurlijk zijn er ook verschillen. Het ene merk is meer kleurrijk dan het andere. Sommige merken leveren ons de hardlooprokjes, andere juist de broeken en/of de shirts. 

Hardloopkleding voor dames inkopen voor de webshop

Inkopen doen we zelf. Heb jij een leuk merk gezien en wil je dat bij ons onder de aandacht brengen? We staan altijd open voor nieuwe merken sportkleding. Neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via Facebook, Instagram, Whatsapp of via de mail [email protected]

Geen dames hardloopkleding van bijv. Nike of Adidas?

Sportkleding van grote merken als Nike en Adidas kan je op bijna elke straathoek kopen en hiermee kunnen wij ons niet onderscheiden. Bij Hiphardlopen vind je merken die minimaal de kwaliteit leveren van de bekende merken, zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd. Daarnaast gaan we voor kleur en vrouwelijkheid. Wij leveren geen 13 in een dozijn.

Het is voor ons belangrijk dat de shorts (met of zonder rokje) niet opkruipen en dat de hardloopbroeken squatproof zijn. Natuurlijk wordt dit door ons getest. 

Teken?