Verzendbeleid Hiphardlopen.nl

Binnen Nederland verzenden we gratis als het aankoopbedrag hoger dan € 25,00 is. Is je aankoopbedrag lager dan betaal je zelf (een deel) van de verzendkosten. Momenteel houden we hiervoor een bedrag aan voor verzending in een brievenbusdoos € 4,95.

Verzending naar buitenland

Het aankoopbedrag voor gratis verzending naar het buitenland ligt hoger omdat de kosten ook hoger zijn. De kosten voor verzending worden vermeld tijdens het afrekenproces als u het land invult waarnaar het pakket verzonden moet worden.

Wanneer wordt jouw pakket verzonden?

Bestel jij op maandag t/m vrijdag voor 16.00 uur, dan wordt jouw pakket nog diezelfde dag aangeboden aan PostNL en heb jij het binnen 1 á 2 werkdagen in huis (ijs en weder dienende). 

Bestel je echter op vrijdag na 16.00 uur, zaterdag of zondag, dan wordt je bestelling pas op maandag verwerkt en op maandag aan PostNL aangeboden. In dit geval heb jij je pakketje (binnen Nederland) op dinsdag of woensdag in huis.

Je wilt je artikel retour zenden? Dit is ons retourbeleid

  1. Bij de aankoop van producten heb je als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende maximaal 14 kalenderdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Indien binnen deze termijn door Hiphardlopen.nl geen schriftelijke reclames zijn ontvangen, wordt Hiphardlopen.nl geacht ten aanzien van het geleverde volledig aan haar verplichtingen te hebben voldaan.
  2. Tijdens deze termijn wordt jij als consument geacht zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of zij het product wenst te behouden (passen). Indien je van jouw herroepingsrecht gebruik maakt, zal je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Hiphardlopen.nl retourneren. De instructies hiervoor vindt je op het bij de bestelling gevoegde bedankt kaartje. De directe kosten voor retourneren zijn voor rekening van de koper.
  3. retouradres is: Hiphardlopen, A. Plesmanlaan 6, 9615 TH Kolham.

Wat moet je doen voordat je het artikel retour stuurt?

  1. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, vragen we je om vooraf contact op te nemen via [email protected].

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van je bestelling? 

  1. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor jouw rekening.
  2. Indien je een bedrag betaald hebt, zal Hiphardlopen.nl dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen. Uitzondering hierop betreffen artikelen aangeschaft met SALE prijzen, deze artikelen worden niet terugbetaald. Wel kan je hier een vervangend artikel voor uitkiezen (al dan niet met bijbetaling) of een tegoedcode ontvangen. Retourzendingen dienen per mail: [email protected] te worden aangemeld.
  3. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten bij retourzending berust tot op het moment van bezorging bij Hiphardlopen.nl, bij de consument.
  4. Waardevermindering kan in rekening worden gebracht als blijkt dat een artikel gedragen is (anders dan passen).

Wil je een artikel ruilen? 

  1. Als je een artikel wilt ruilen kunnen we een retouretiket bij het vervangende product mee sturen zodat je de kosten van het te retourneren artikel niet zelf hoeft te betalen. Dit gaat altijd in overleg!

 

Het retourbeleid is een onderdeel van onze Algemene Voorwaarden