Sportkleding bestellen vanuit het buitenland | Geen probleem - Hiphardlopen.nl
Bestellen bij Hiphardlopen.nl vanuit het buitenland

Bestellen bij Hiphardlopen.nl vanuit het buitenland

0 reactie minuten lezen

Sportkleding bestellen bij Hiphardlopen vanuit landen buiten Nederland

Het is vanuit de meeste landen, in ieder geval binnen Europa, mogelijk om een bestelling te plaatsen bij Hiphardlopen. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden. 

Wat moeten wij, als verzender, betalen

De kosten voor het verzenden zijn echter nogal verschillend, onderstaande tarieven krijgen wij als verzender in rekening gebracht:

  • België € 9,00
  • Denemarken € 14,75
  • Duitsland € 9,50
  • Finland € 19,50
  • Frankrijk € 14,25
  • Luxemburg € 12,00
  • Noorwegen € 22,00
  • Spanje € 16,00
  • Zweden € 19,50

Gratis verzending mogelijk

Deze kosten liggen behoorlijk hoog voor ons als verzender. In het geval van buitenlandse bestellingen, ligt de grens voor gratis verzenden dan ook aanzienlijk hoger dan bij de binnenlandse bestellingen. 

Duitsland en België

Voor bestellingen vanuit België en Duitsland bieden we bij Hiphardlopen.nl gratis verzending aan boven een aankoopbedrag van € 100,00.

United Kingdom en Brexit

Momenteel is het voor ons nog niet duidelijk met welke zaken we rekening moeten houden als wij pakketjes naar de United Kingdom moeten sturen. Duidelijk is wel dat we BTW problemen moeten oplossen, douane papieren moeten invullen en dat de kosten aanzienlijk hoger zijn. Om problemen hiermee te voorkomen hebben wij er vooralsnog voor gekozen om niet naar de United Kingdom te verzenden zolang we hier nog geen duidelijkheid over hebben. De laatste pakketten van 2020 hebben het niet voor de Brexit naar de UK gehaald en zijn weer retour gekomen. We willen een vlekkeloze verzending naar onze klanten kunnen garanderen, zolang we hier niet vanuit kunnen gaan, stoppen wij met zakendoen met de UK.

Overige Europese landen

Voor bestelling vanuit andere Europese landen brengen wij een standaard bedrag in rekening aan verzendkosten nl. € 15,00 en verzenden wij gratis vanaf een aankoopbedrag van € 125,00. 

Aankoop verzekerd

In de verzendkosten is opgenomen dat je bestelling verzekerd is voor een waarde tot € 500,00. Heel prettig, je pakketje is langer onderweg en hiermee is het risico op schade of verlies helaas groter.

Hoe kan je bij Hiphardlopen bestellen vanuit het buitenland?

Je kan je bestelling bij Hiphardlopen.nl plaatsen, je gegevens invullen en bij het land invullen waar je bestelling naar toe verzonden moet worden. Het systeem regelt de rest. Op het moment dat je boven het grensbedrag bestelt, vervallen je verzendkosten of wanneer je hier onder blijft, berekend het systeem het bedrag voor de verzendkosten.

Als je tegen problemen aan loopt?

Dan stuur je ons een mail en helpen we jou door het proces heen. [email protected]

 

 

Delen
ReactiesBekijk reacties op "Bestellen bij Hiphardlopen.nl vanuit het buitenland"Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Hardloopshop dames en heren hardloopkleding
Categorieën
NIEUWSHOPPEN MERKENOUTLETSPORTIEVE CADEAUTIPS VOOR ELKE GELEGENHEIDOVER ONSBlogKlantenserviceMijn account