Webshop gespecialiseerd in dames hardloopkleding - Hiphardlopen.nl
SINDS 2010 EEN VERTROUWD ADRES
GRATIS VERZENDEN BOVEN €25,-
NIET GOED, GELD TERUG!
GRATIS INPAK SERVICE

Dames hardloopkleding kopen?

Dames hardloopkleding kopen?

Vrouwen stellen andere eisen aan hun hardloopkleding en sportkleding dan heren. Het moet lekker zitten, goed ademen en sneldrogend zijn maar daarnaast willen we ook comfort en de zekerheid dat onze kleding bijvoorbeeld niet doorschijnt en de pijpjes van ons short niet opkruipt.

Webshop gespecialiseerd in dames hardloopkleding

Het beeld in hardlopend Nederland wordt gelukkig steeds kleurrijker. Al zien we nog steeds veel vrouwen en meiden lopen in een lange zwarte hardloopbroek. Wat mij zelf tijdens runs veel opvalt en wat de dames waarschijnlijk zelf niet in de gaten hebben is dat veel broeken doorschijnen.

Het maakt niet uit of het goedkope broeken of dure broeken zijn (de meeste hebben wel een herkenbaar logo), mij verbaast het iedere keer weer, veel van deze zwarte broeken schijnen door. 

100% Squatproof dames hardloopbroek

Bij Hiphardlopen staan kwaliteit en onbekommerd sporten hoog op de agenda. Een dames hardloopbroek moet gewoon 100% squatproof zijn en mag niet doorschijnen, ook niet als je mooie ronde billen hebt. 

Hippe hardloopkleding voor dames

Hiphardlopen is meer dan 10 jaar geleden gestart om het straatbeeld met saaie dames hardloopkleding te doorbreken. Kleurrijke hardlooprokjes en dito hardloopjurkjes deden hun intrede en zijn inmiddels niet meer weg te denken. Hippe, kleurrijke dames hardloopkleding waar je onbezorgd en comfortabel in kunt sporten.

Lange en korte hardloopbroeken in vrolijke kleuren, mooie vrouwelijke hardloopshirts en fijne hardloopjasjes vind je ook volop bij Hiphardlopen.

Hardloopshop voor dames

Hiphardlopen is speciaal gericht op vrouwen en wij houden dan ook rekening met zoveel mogelijk aspecten waar de sportende vrouw behoefte aan heeft. Een kleurrijke hardloopbroek met mooie hoge taille, compressie en van die handige zakken waar je mobiel in past.

Hardloopshorts waarvan de pijpjes niet opkruipen en waarvan je geen schuurplekken krijgt.

Hardlooprokjes met een short dat niet opkruipt en waar je comfortabel je training of run in kan lopen zonder je ook maar een moment ongemakkelijk te voelen, ongeacht de afstand, duur of intensiteit van je run.  

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
SINDS 2010 EEN VERTROUWD ADRES
GRATIS VERZENDEN BOVEN €25,-
NIET GOED, GELD TERUG!
GRATIS INPAK SERVICE