10 kado tips voor hardlopers | gratis inpakservice - Hiphardlopen.nl
10 kado tips voor hardlopers

10 kado tips voor hardlopers

0 reactie minuten lezen

Verras je vriend, vriendin of voor wie je maar op zoek bent naar een Sinterklaas of Kerst cadeau, met mooie hardloopaccessoires, of verwen jezelf met een comfortabele hardloopbroek, een ademend shirt of bijvoorbeeld fijne handschoenen. Wat je ook zoekt, wij hebben het voor je.

Bij ons profiteer je van de beste kwaliteit, de scherpste prijzen en de snelste levering. Bestel vandaag nog en ontvang je bestelling binnen twee werkdagen (als Post NL het niet te druk heeft) in huis. En als je voor meer dan 25 euro bestelt, betaal je geen verzendkosten!

Waar wacht je nog op? Bestel nu je Sint cadeau’s en Kerst geschenken en maak jezelf en je omgeving blij. Want zeg nou zelf, wie verdient er nou geen extra verwennerij met de feestdagen?

10 kado tips voor de hardlopende en sportieve man én vrouw

Sinterklaas en Kerst staan weer voor de deur. Zoek jij een sportief kado voor een vriend, vriendin, je vrouw, man, broer, zus of moeder, heb je al keuze stress en kom je er niet uit? We hebben een tiental sportieve tips voor je op een rijtje gezet.

  1. Hardloophandschoenen
    Tijdens het hardlopen in de winter heb je snel koude handen. Start je run met lekker warme handen. Worden de handen snel warm in je handschoenen, trek ze uit en doe ze in je jaszak (wel checken of je ze echt in je zak gedaan hebt en er niet naast!). We hebben dit jaar mooie hardloophandschoenen ingekocht van Ronhill en Craft. De handschoenen zijn voorzien van reflecterend materiaal zodat je extra zichtbaar bent in het verkeer.
    Prijzen afhankelijk van merk en uitvoering tussen de 27,90 en 33,95 per paar.


  2. Newzill hardloop compressiekousen
    Met de vrolijk gekleurde hardloop compressiekousen van Newzill geef je elke hardlooptraining kleur. Regenbogen, gekleurde hartjes, stippen en strepen. Natuurlijk zijn de kousen ook verkrijgbaar in effen zwart (of roze, blauw etc.). Snel spierherstel door gedoseerde compressie. Daarnaast zijn de Newzill compressiekousen met een prijs van € 24,95 betaalbaar!
    Meer weten over Newzill Compressie kousen?


  3. BUFF hardlooppet
    BUFF heeft de handige Pack hardlooppet. Deze is klein opvouwbaar (zo klein als een vuist) waardoor je de pet makkelijk in de zak van je loopbroek meeneemt en nooit overvallen wordt door de zon. Natuurlijk gemaakt van gerecycled materiaal.
    Prijs max. € 31,95.


  4. BUFF Col
    Het meest veelzijdige hardloop accessoire dat wij kennen is wel de BUFF Neckwear. Een rond sjaaltje dat je op zoveel verschillende manieren kunt dragen, dat het altijd van pas komt. De BUFF neemt transpiratievocht goed en snel op én is duurzaam gefabriceerd van gerecycled materiaal. Doe jezelf en de natuur een groot plezier en schaf een BUFF aan.
    Prijs is afhankelijk van de uitvoering van € 17,50 - € 22,50
    .

  5. Hardloop reflectie vest
    Voor elke hardloper is het van levensbelang dat hij/zij goed gezien wordt in het verkeer. In de maanden dat het vroeg donker is, ontkom je er bijna niet aan om regelmatig in het donker hard te lopen. Het LED reflectie vest van bijvoorbeeld Rogelli is dan een uitkomst. Zowel verlichting aan de voorkant alsook aan de achterzijde, daarnaast is het vest volledig reflecterend waardoor je 360 graden zichtbaar bent. Met 200 branduren van de bijgeleverde batterij (verwisselbaar) loop je veilig de winter door.
    De prijs is € 19,90.
    Lees hier meer over veilig hardlopen in het donker.


  6. Heerlijk warme hardloopmuts
    Koude oren tijdens het hardlopen zijn verleden tijd met de mooie kleurrijke hardloopmutsen van Bondibands en de reflecterende mutsen van Ronhill. Alle hardloopmutsen zijn gemaakt van goed ventilerend en vochtafvoerend materiaal. Met 17 verschillende kleuren Lukt het je vast een goede keuze te maken.
    Prijs Bondibands mutsen slechts € 9,50.
    Prijs Ronhill mutsen tussen € 28,95 en € 33,95


  7. Goodr Hardloop zonnebril
    Sinds jaar en dag zijn wij fan van de hardloop zonnebrillen van Goodr. Deze zonnebrillen zijn lichtgewicht, stuiteren niet op je neus tijdens het hardlopen en zijn ook nog een super gaaf om te zien. We hebben veel verschillende modellen en kleuren op voorraad. 
    Weet jij niet welke kleur glazen geschikt is voor jou? We hebben een blog geschreven over kleuren zonnebrillenglazen.
    De verschillende modellen Goodr zonnebrillen hebben een prijs tussen
    de € 34,90 en € 59,90. 


  8. Hardloop hoofdband
    Met een hoofdband houdt je zweet en haar uit je ogen en gezicht tijdens elke training ongeacht de duur en intensiteit van je workout. We hebben dames hoofdbanden maar ook unisex hoofdbanden, die ook zeer geschikt zijn voor heren. Bijv. de winter hardloop hoofdband van Ronhill.
    Prijs Bondiband hoofdband slechts € 5,95
    Prijs Ronhill hoofdband € 26,95
    Prijs BUFF hoofdband afhankelijk van model en materiaal € 9,50 tot € 18,50  

  9. Startnummer magneten
    Voorkom gaatjes in je mooie hardloopshirts. Een goed hardloopshirt is duur. Hoe jammer is het dan dat je gaatjes in je shirt krijgt door het gebruik van speldjes bij het vastmaken van je startnummer.
    Gaatjes voorkom je eenvoudig door je startnummer vast te maken met daarvoor bestemde magneten. De startnummer magneten van BibBits zijn erg sterk en je hoeft niet bang te zijn dat je het startnummer, tijdens je run, door wind of bewegen verliest.
    De magneten kosten € 9,95 per 4 stuks.                                       
  10.  

  11. Hardloopriem voor hardlopen met jouw hond
    Bewegen is gezond voor mens en dier. Zoek jij een cadeau voor een hondenbaasje die graag gaat lopen met zijn/haar hond? Dan hebben wij speciale lijnen die geschikt zijn voor het hardlopen met een hond. Lijnen die een schokdemper hebben en een heupgordel om de lijn aan te bevestigen. Hierdoor kan heb je tijdens het lopen je handen vrij.
    Prijzen variëren van € 16,95 tot € 34,95


Bovenstaande is slechts een greep uit ons assortiment. We hopen dat we jou een beetje op weg geholpen hebben. 

Koop jij bij ons een Sinterklaascadeau, een Kerstcadeau of een verjaardagspresent, voor jezelf of iemand anders? Laat het ons weten (dit kan bij de opmerkingen in het betaalproces). Wij pakken jouw cadeau gratis in!

Keep on running,

Marie-José

Delen
ReactiesBekijk reacties op "10 kado tips voor hardlopers"Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Hardloopshop dames en heren hardloopkleding
Categorieën
NIEUWSHOPPEN MERKENOUTLETSPORTIEVE CADEAUTIPS VOOR ELKE GELEGENHEIDOVER ONSBlogKlantenserviceMijn account