KWAKZALVER - Hiphardlopen.nl
SINDS 2010 EEN VERTROUWD ADRES
GRATIS VERZENDEN BOVEN €25,-
NIET GOED, GELD TERUG!
GRATIS INPAK SERVICE

KWAKZALVER

Kwakzalver Sports Cosmetics

Tijdens onze zoektocht kwamen we in aanraking met Kwakzalver Sports Cosmetics. Kwakzalver biedt een prima alternatief voor Bodyglide met "Smeermiddel" de antifrictie crème van Kwakzalver.

 

Smeermiddel

Irritatie tijdens het lopen ter hoogte van de rand van je sportbroek, kapotte tepels na het hardlopen of schuurplekken van je rugzak tijdens en na een hike. Je huid is gevoelig voor wrijving die kan ontstaan tijdens het sporten.

Wrijving tussen kleding en je huid is niet weg te nemen maar de irritatie die je hiervan ondervindt wel. Smeermiddel voorkomt dat jij tijdens het sporten schuurplekken oploopt. Smeermiddel is zijdezacht door de toegevoegde bijenwas, een ultieme huidverzorger. Smeermiddel zorgt voor een natuurlijke beschermlaar en hydrateert waardoor er geen huidirritaties ontstaan.

 

Kwakzalver biedt echter nog veel meer

Vurig Warm

Vurig Warm zet jouw spieren in vuur en vlam. Een warme combinatie van Oosterse specerijen zorgt voor een bijzondere huidsensatie en de geur is echt heerlijk kruidig. Vurig Warm verwarmt en verzorgt je spieren maar de unieke combinatie met kruidnagels zorgt ook voor een licht verdovend effect. Dit maak Vurig Warm de ideale crèmes die je gebruikt voorafgaand aan je training om je lichaam snel te activeren.

 

Koele Gel

Een ijsbad in een tube; deze gel blust brandende spieren en zet je herstel modus in de hoogste versnelling. De verkoelende werking van pepermuntolie en de eucalyptus geur prikkelt je zintuigen en zorgt voor verkoeling en herstel van je spieren na een zware workout. 
Koele Gel combineert een verkoelende werking van pepermunt en eucalyptus met de herstellende eigenschappen van MSM. Daarmee is Koele Gel een perfect product in de strijd tegen de processierups.

 

Kramp Krachtig

Na een training wil je niets anders dan zo snel mogelijk, zo goed mogelijk herstellen. Kramp, Spierpijn? Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Kramp Krachtig is een crème met een combinatie van magnesium en MSM. Beiden zijn essentiële onderdelen voor je spierherstel en dienen ter voorkoming van kramp. 
Kramp Krachtig heeft een zijdezachte crème structuur die goed opgenomen wordt door je huid waardoor deze crème snel en effectief haar werk kan doen. 

Naast je spieren, prikkelt Kramp Krachtig ook je zintuigen; laat je verrassen door de ontspannende geur van een Oosterse Hammam.

 

Kortom, met de producten van Kwakzalver heb je een hele lijn van spier- en huid producten die jou kunnen helpen naar grote prestaties en snel spierherstel.

Lees meer
Lees minder

KWAKZALVER Giftbox De Hersteller

Het ultieme cadeau voor de fanatieke hardloopster, drie verz..
€44,95

KWAKZALVER Smeermiddel - 100 ml

Voorkom huidirritatie door kleding of huid tijdens je workou..
€14,95

KWAKZALVER Vurig Warm - 100 ml

Vurig Warm verwarmt en verzorgt je spieren maar de unieke co..
€17,95

KWAKZALVER Kramp Krachtig - 100 ml

Kramp? Spierpijn? Daar zit je natuurlijk niet op te wachten ..
€17,95

KWAKZALVER Koele gel - 100 ml

Krijg grip op jouw overwinning. Koele gel is speciaal ontwik..
€12,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
SINDS 2010 EEN VERTROUWD ADRES
GRATIS VERZENDEN BOVEN €25,-
NIET GOED, GELD TERUG!
GRATIS INPAK SERVICE