Winterse hardloop inspiratie - Hiphardlopen.nl
Winterse hardloop inspiratie

Winterse hardloop inspiratie

0 reactie minuten lezen

 

Hardlopen in herfstkleuren

Inmiddels kleurt de natuur mooi rood en geel en ligt er een tapijt van bladeren onder de bomen. Je kijkt je ogen uit tijdens het hardlopen. 

Gelukkig mogen er weer hardloopevenementen georganiseerd worden en hebben we al weer mooie runs mogen lopen. De marathon van Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam hebben we mogen lopen, eindelijk. Maar ook bijv. de Diepe hel van de Holterberg, die altijd pittig is ongeacht of je de halve marathon loopt (berg op én berg af) of dat je de 10 km weet te volbrengen.

Wij hebben in Eindhoven én in Rotterdam mogen lopen. Een genot om weer eens met zoveel mensen een hardloopevenement te kunnen doen. Daarbij hadden we ook nog een super veel geluk met het weer. 

 

Santa Run 2021

Dit jaar worden weer Santa Runs georganiseerd. De Santa Run in Rotterdam willen we graag even voor het voetlicht brengen. 

Santa RunOp 16 december 2021 komt de Santa Run naar Rotterdam! Je rent in kerstmanpak dwars door de mooie stad Rotterdam. De start en finish is bij het Ronald McDonald huis Rotterdam. De routes van de 3km en 5km lopen langs de bloempot van het Booijmans van Beuningen museum, de Nieuwe Maas, Veerhaven en de Witte de Withstraat. Deze gezellig social run is volledig in het kerstfeestthema. Via deze gezellige run kan je het Ronald McDonald huis in Rotterdam steunen. 

 

Hardloop cadeau met korting kopen?

Het is begin november en het Sinterklaas journaal is al gestart. Binnen een maand is het al Sinterklaas, dan nog maar 3 weken tot aan Kerst. De hoogste tijd om in de stemming te komen, je verlanglijstje te maken en om geschikte cadeaus voor je gezin, vrienden en familie te kopen. Tip: 26 november is het Black Friday. Koop je cadeaus met extra korting op deze datum.

 

Ben jij op zoek naar sportieve cadeaus?

Je sport graag en veel. Hoe leuk is het dan om een Sinterklaas cadeautje te krijgen (of te geven) dat je goed kan gebruiken bij het uitoefenen van jouw sport. 

Tip hardloop cadeau voor Sinterklaas en Kerst

Bij Hiphardlopen.nl vindt je veel leuke en betaalbare sportieve artikelen om als cadeau te vragen maar ook om te geven. Onderverdeeld per prijsklasse passend bij elk budget. 

De verschillende budgetten vindt je in het hoofdmenu onder het kopje "sportieve cadeautips voor elke gelegenheid".

Een springtouw van een goede kwaliteit, een set stoffen elastische BARA weerstandsbanden, een fijne hardloopmuts in een gaaf kleurtje, of een setje startnummermagneten.

We een selectie gemaakt van leuke presentjes per prijscategorie zodat je kan zoeken op basis van jouw budget.

 

Gratis inpakservice

We pakken alle pakketjes altijd al mooi in maar met Sinterklaas en Kerst doen we graag een beetje extra. Het papier voor Sint en Kerst is inmiddels binnen en zo ook de versiering voor erop.

Bestel jij bij ons een cadeau voor iemand, laat het ons dan weten en geef ook aan voor welke gelegenheid het cadeau is. Wij pakken het dan mooi in met bijpassend papier voor de gelegenheid. Het inpakken is bij onze service inbegrepen.

 

Black Friday kortingscode

26 november a.s. is het Black Friday. Ook dit jaar kan je bij Hiphardlopen.nl weer je hardloop cadeaus voor Kerst en Sinterklaas met korting inkopen. 

Met de kortingscode BLACK2021 ontvang je op deze dag 15% korting op de hele collectie. 

Het gaat hier om echte korting. Jouw korting wordt in mindering gebracht op de echte prijzen, de prijzen precies zoals ze de rest van het jaar ook zijn.

Maak alvast een verlanglijstje op de website zodat je tijdens Black Friday niet meer hoeft te zoeken. 

 

Gezond recept voor warme chocolademelk

Het drinken van chocolademelk na je hardloopsessie bevordert je spierherstel.

Dit recept is iets anders dan de normale chocolademelk omdat dit een plantaardige variant is en speculaaskruiden zijn toegevoegd. De kruidenmix zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft, waardoor je minder trek in zoetigheid hebt. Verder geeft deze mix van kruiden de chocolademelk een lekker zoete smaak. Voeg eventueel ook nog een snufje zeezout toe aan de chocolademelk, dit versterkt de smaken zodat jij ze nog beter proeft. 

Zelf chocolademelk maken is erg eenvoudig. Deze chocolademelk maak je met ingrediënten als pure chocolade, amandelmelk en speculaaskruiden. Wij gebruiken graag amandelmelk, maar met havermelk of sojamelk smaakt het net zo goed!

 

Ingrediënten (voor twee personen)

  • 500 ml amandelmelk
  • 50 gram pure chocolade (desgewenst vegan)
  • 1 theelepel speculaaskruiden
  • snufje zeezout
  • scheutje ahornsiroop

Lekker als topping:

  • kokosvlokken en/of geklopte kokosroom

Benodigdheden

Steelpan en garde

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten (behalve de kokosvlokken en kokosroom) in een steelpan. Verwarm dit op een middelhoog vuur en roer af en toe even door met de garde
  2. Zodra de chocolade helemaal is gesmolten, is de chocolademelk klaar. Proef even en voeg zo nodig wat extra speculaaskruiden, ahornsiroop of zeezout toe.
  3. Giet de chocolademelk in een grote mok

  4. Eventueel kan je de chocolademelk garneren met kokosvlokken.
  5. Voor een gezondere variant van de slagroom, kan je het bovenste, harde gedeelte van kokosmelk uit blik met wat ahornsiroop opkloppen.

Genieten maar!

 

Veilig hardlopen in het donker

Ga altijd goed voorbereid op pad. In het najaar maar vooral in de winter wordt het soms sneller donker dan je denkt. Mij overkomt het regelmatig dat mijn loopje wat langer wordt waardoor ik net in de problemen kom. Oplossing is om voor vertrek mijn reflectie LED vest óf vast om te doen, óf mee te nemen in mijn jaszak. Het vest zit niet in de weg en knelt niet, dus omdoen kan prima. Voordeel: ik loop nooit onverlicht in het donker. 
Gezien worden in het verkeer is van levensbelang. Neem geen risico.
Het Rogelli LED vest kost € 19,90 en geeft gemiddeld 200 uur licht op de bijgeleverde (vervangbare) batterij. 

Zet hem op je verlanglijstje voor Sinterklaas en/of Kerst

 

 

Delen
ReactiesBekijk reacties op "Winterse hardloop inspiratie"Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Hardloopshop dames en heren hardloopkleding
Categorieën
NIEUWSHOPPEN MERKENOUTLETSPORTIEVE CADEAUTIPS VOOR ELKE GELEGENHEIDOVER ONSBlogKlantenserviceMijn account