Hiphardlopen Reviews - Hiphardlopen.nl
Reviews schrijven en lezen

Reviews schrijven en lezen

0 reactie minuten lezen

Reviews en het belang hiervan

Veel webshop klanten checken, voor zij gaan bestellen, eerst wat andere klanten over de betreffende webshop vertellen. Onze klanten doen dit natuurlijk ook. En terecht, er zijn helaas aanbieders die hun beloftes niet of niet volledig nakomen, er worden slechte producten aangeboden of de klant ontvangt het bestelde product niet. 

Voor je gaat bestellen wil je als klant graag weten of het door jou bestelde product gaat voldoen aan de omschrijving die vermeld is én of de betreffende webshop veilig is om bij te bestellen.

Reviews schrijven

Al onze klanten ontvangen bij hun pakketje een bedankt kaartje. Hierop staat vermeld wat je moet doen als het ontvangen product niet aan de verwachting voldoet en ons retour adres. We schrijven altijd een persoonlijk berichtje aan onze klanten maar daarnaast vragen wij hen om een review voor ons te schijven en waar zij deze review kunnen achterlaten. Wij geven geen korting voor het schrijven van een positieve review omdat we graag eerlijke beoordelingen willen. 

Gelukkig is er een behoorlijk aantal klanten die al een review achter gelaten heeft op onze trustpilot review pagina.

Waarom een review schrijven

Wij willen graag nog veel groter groeien waardoor we nog meer leuke dames hardloopkleding kunnen aanbieden, in nog meer maten.

Hiervoor hebben we onze klanten en hun reviews nodig. Deze reviews zijn nodig om eventuele twijfelaars (die onze kwaliteit en service nog niet kennen) over de streep te trekken. Hoe meer reviews wij hebben, hoe eerder een nieuwe klant overtuigd is dat wij een gerenommeerd bedrijf zijn, met goede service en een hoge kwaliteit producten. 

Reviews Hiphardlopen.nl op Trustpilot

Op Trustpilot verzamelen wij onze reviews. Trustpilot is een onafhankelijk platvorm dat reviews over heel veel bedrijven verzameld en toont. Alle reviews worden precies zo geplaatst als ze door de klant geschreven worden. Wij worden als bedrijf in de gelegenheid gesteld om te reageren op de review van de klant en eventuele klachten te herstellen.

Een klant kan dan haar review herzien. De reviews worden alleen op Trustpilot geplaatst na toetsing of de reviews niet door één en dezelfde partij geplaatst worden, ze moeten dus echt van verschillende mailadressen afkomstig zijn. 
Eén klant kan ook niet een heleboel reviews voor ons achter laten. Dit maakt dat de reviews die op Trustpilot staan behoorlijk betrouwbaar zijn. Dit is voor ons één van de redenen om met Trustpilot in zee te gaan.

Product reviews Hiphardlopen

Ben jij heel blij met jouw gekochte hardloopbroek of hardloop shirt, dan kan je dit ook aan anderen laten weten. Bij het specifieke product op de webshop kan je jouw beoordeling over dit product achter laten door op de roze tekst "2 beoordelingen" achter de 5 sterren te klikken

Als jij je beoordeling over een bepaald artikel achter laat, weet een volgende klant, die het product immers niet kan vasthouden en bekijken, beter wat zij hiervan kan en mag verwachten. Je helpt een volgende klant om makkelijker een goede keuze te maken

Negatieve review

Als wij een negatieve review krijgen, zijn wij hier natuurlijk niet blij mee maar het leert ons wel aan welke punten we extra aandacht moeten geven. Wij vragen onze klanten om in het geval van een klacht deze eerst bij ons kenbaar te maken zodat wij deze klacht naar behoren kunnen oplossen. 

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat een klant ontevreden is over onze dienstverlening of producten. Het staat deze klant dan ook vrij om haar mening op Trustpilot te delen. Wij kunnen deze negatieve reviews niet weghalen! Deze blijven voor al onze (toekomstige) klanten zichtbaar. 

Gelukkig hebben we nog geen negatieve reviews en heus, wij krijgen echt wel eens een klacht binnen. Tot nog toe is het ons steeds gelukt om de klachten op te lossen. 

Help jij Hiphardlopen verder groeien? 

Schrijf dan zoveel mogelijk een product review op de webshop, bij de hardloopkleding (of accessoires) die je bij ons gekocht hebt. 

Ook met het schrijven van een bedrijfsreview op Trustpilot help je ons enorm en geef je nieuwe klanten een beeld van wat zij van ons mogen verwachten. Alvast super bedankt.

Keep on running,

Marie-José

 

 

Delen
ReactiesBekijk reacties op "Reviews schrijven en lezen"Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Hardloopshop dames en heren hardloopkleding
Categorieën
NIEUWSHOPPEN MERKENOUTLETSPORTIEVE CADEAUTIPS VOOR ELKE GELEGENHEIDOVER ONSBlogKlantenserviceMijn account