Hiphardlopen.nl de hardloopshop voor vrouwen en mannen, kleurrijke en hippe sportkleding

Vrouwen maar ook mannen stellen speciale eisen aan hun hardloop kleding. Het moet vooral lekker zitten, het moet er daarnaast goed uitzien en je wilt ook nog goed presteren. En nee, voor de vrouwen hoeft het niet allemaal roze te zijn maar ook met roze is niets mis. Zowel roze als zwart en alle tinten daar tussen vindt je bij Hiphardlopen.nl.

Nu ook hardloop kleding heren bij Hiphardlopen.nl

Inmiddels hebben we een behoorlijk aantal jaren ervaring op kunnen doen met hardloop kleding voor mannen en de specifieke eisen die mannen aan hun hardloop outfit stellen. De afgelopen jaren hebben we met Running Mood volop ervaring kunnen opdoen. 

Merken hardloop kleding bij Hiphardlopen.nl

Op de webshop van Hiphardlopen.nl vind je sportkleding van verschillende merken van Craft, RonHill en Rogelli tot Polka Sport, Slavi Wear naar BARA. Het ene merk is wat meer bekend dan het ander. De hardloopkleding die je hier aantreft is veelal duurzaam en net even anders.

Veel merken hippe hardloopkleding dames en heren!

Wat alle merken met elkaar gemeen hebben? De kwaliteit van de kleding is hoog, het moet op en top vrouwelijk zijn en alle kleding is gemaakt om prettig in te kunnen sporten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat een merk oog heeft voor het milieu en eerlijke productie. Veel van de hardloopkleding op de webshop is gemaakt van gerecycled materiaal.

Je vindt bij ons dames sportkleding van o.a. Röhnisch, BARA, Polka Sport en vele andere merken. 

Natuurlijk zijn er ook verschillen. Het ene merk is meer kleurrijk dan het andere. Sommige merken leveren ons de hardlooprokjes, andere juist de broeken en/of de shirts. 

Daarnaast vind je voor de heren kleding van Rogelli, Ronhill en Craft. Ook zij houden steeds meer rekening met zaken als milieu en eerlijke productie.

Hardloopkleding inkopen voor de webshop, dat doen we zelf

Inkopen doen we zelf. Heb jij een leuk merk gezien en wil je dat bij ons onder de aandacht brengen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via Facebook of via de mail [email protected]

Geen dames en heren hardloopkleding van bekende merken

Een hardloop outfit van grote merken als Nike en Adidas kan je op bijna elke straathoek kopen, hierin is het aanbod groot genoeg elders. Bij Hiphardlopen vind je merken die minimaal de kwaliteit leveren van de bekende merken, zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd. Daarnaast gaan we voor kleur en vrouwelijkheid voor de dames en stoer en mannelijk voor de heren. Wij leveren bij voorkeur geen 13 in een dozijn (maar voor degenen die hiernaar op zoek zijn, hebben we dit natuurlijk wel een beetje in ons assortiment).

Het is voor ons belangrijk dat de shorts (met of zonder rokje) niet opkruipen en dat de hardloopbroeken squatproof zijn. Natuurlijk wordt dit door ons getest. Ook voor de mannen is het belangrijk dat broeken niet doorschijnen en comfortabel zitten tijdens de hardloopsessies.

Teken?