SINDS 2010 EEN VERTROUWD ADRES
GRATIS VERZENDEN BOVEN €25,-
VOOR 16.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN!
WINNAAR NEW WEBSHOP AWARDS 2020

HARDLOOPROKJES

Hardlooprokjes, mooi én functioneel. Een uitstekend alternatief voor strakke korte tights. Maak van elke dag Rokjesdag

Kort - Short (of Bikini slip)

Kort - Short (of Bikini slip)

Capri

Capri

Hardlopen in een Rokje

Voordelen

Een hardlooprokje is speciaal ontwikkeld voor het hardlopen. De pijpjes zijn langer dan die van bijvoorbeeld een tennisrokje. Het short onder het rokje kruipt niet op zodat je geen last krijgt van schuurplekken, ongeacht de duur van je loop.

Hardlooprokjes hebben het grote voordeel dat ze er leuker uitzien dan de gemiddelde zwarte hardloopbroek of - tights. Hardlooprokjes zien er flatteus uit en zijn er praktisch. De shorts onder de rokjes kruipen niet op en voorkomen schuurplekken. 
Hoe lekkerder jij je voelt in je sportkleding, hoe beter je prestaties.

Nadelen

Helaas is het aanbod hardlooprokjes in Nederland nog niet zo groot (behalve dan bij Hiphardlopen én Running Mood). Verder kan je te maken krijgen met het imagoprobleem. Als je hardloopt in een hardloop- of trailrokje, kan het zijn dat mensen je minder serieus nemen als sporter. Het vooroordeel is dat vrouwen in hardlooprokjes het belangrijker vinden om er leuk uit te zien dan om te presteren. Niets is echter minder waar.

Neem bijvoorbeeld de dames van RunningSkirts

Cindy en Christy zijn fervente hardloopsters, of het nu 5k, marathon, ultra-marathon of Ironman-triatlon is. Meer serieus hardlopen kunnen we het niet maken. De filosofie van Running Skirts is dat fitnessmode voor vrouwen modieus, flatterend en (vooral) functioneel moet zijn.

Bewegingsvrijheid

Looprokjes leveren optima bewegingsvrijheid tijdens het hardlopen, met door jou beoogde resultaten als gevolg. Of dit het uitlopen van een marathon of bijvoorbeeld het lopen van 10km binnen het uur betreft.
Door het short onder het rokje ontstaat geen belemmering door eventuele wrijving.

Zowel de rokjes van Blyss Running, Running Skirts alsook die van Polka Sport, zijn voorzien van een aangehechte short of Capri. Het rokje levert, door de mooie pasvorm en het licht uitlopende rokje, geen belemmering tijdens het hardlopen. 

 

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
SINDS 2010 EEN VERTROUWD ADRES
GRATIS VERZENDEN BOVEN €25,-
VOOR 16.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN!
WINNAAR NEW WEBSHOP AWARDS 2020