Lopen in hardlooprokjes tijdens de Rokjesdagloop?


Zondag 10 april werd de eerste rokjesdagloop van Nederland georganiseerd. Rokjesdag is de eerste dag in het voorjaar waarop een groot deel van de vrouwen in Nederland de winterkleding verruilt voor een korte rok of jurk, meestal omstreeks half april. Lunchen op een terrasje zonder jas, het kan weer.

De term ‘rokjesdag’ gebruikte schrijver/columnist Martin Bril om uitdrukking te geven aan het heerlijke gevoel dat de eerste mooie lentedag hem bezorgde. Met de Rokjesdagloop nodigen de organisatoren vrouwen en meisjes uit het voorjaar in te luiden met een sympathiek loopevenement. Meelopen in een hardlooprokje is niet verplicht, maar wél leuk!

 

Hardlooprokjes
De populariteit van hardlooprokjes in Nederland groeit gestaag. Na Amerika zien we nu ook hier steeds vaker hardlooprokjes het straatbeeld opfleuren. Hardlooprokjes zijn inmiddels goed verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en designs. Voor ieders smaak zijn er hardlooprokjes. Hardlooprokjes zijn eigenlijk hardloopbroekjes met een rokje er aan vast. Een hardlooprokje loopt hetzelfde als een hardloopbroek. Er zijn hardlooprokjes met korte, driekwart en lange broeken er onder. Met het inluiden van de lente tijdens de rokjesdagloop zijn de korte rokjes uiteraard favoriet.

hiphardlopen.nl is supplying partner van de rokjesdagloop
De grootste collectie hardlooprokjes treft u op hiphardlopen.nl. Zij leveren de originele hardlooprokjes van Running Skirts, met dé perfecte pasvorm. Daarbij hardloopshirts, hardlooptops, hardloopjacks en accessoires. hiphardlopen.nl rekent geen verzendkosten, ook zijn zij met de collectie aanwezig tijdens de jaarlijkse rokjesdagloop.


.