22-05-2016 Marikenloop Nijmegen, de leukste kiek verdient 10 piek!

Op zondag 22 mei vindt de Marikenloop in Nijmegen plaats. De Marikenloop was de eerste, enige echte vrouwenloop in Nederland. Bij de Marikenloop staat het sportieven aspect voorop, maar het plezier in het sporten is een even belangrijk deel van de dag. Loopsters komen in groepen naar Nijmegen voor een gezellige dag samen sporten. En dat vinden wij natuurlijk ook super leuk. Onze stand mag helaas niet mee maar wij zijn zelf wel van de partij en lopen lekker mee op de 10 km. 

Uiteraard hebben wij wel weer iets leuks bedacht. Ten eerste vinden wij het geweldig om jullie allemaal te ontmoeten dus zullen wij zeker iets opvallends dragen. Wij hebben altijd tijd en zin in een gesprek dus schroom niet.

En........zorg dat je van ons een kiek maakt waar en wanneer dan ook bij de Marikenloop. Want voor de leukste kiek hebben wij een waanzinnige prijs en wel een shopkaart voor 10 piek (euro)!

Je kunt je foto's mailen naar info@hiphardlopen.nl, wij gaan ons dan buigen over deze kieks en kiezen de leukste uit (het valt echt niet mee hoor om ons een beetje leuk op de kiek te krijgen dus maakt helemaal niets uit wat er komt.......)