Newzill hardloop compressiekousen | hoe werken ze - Hiphardlopen.nl
Belangrijke feiten over Newzill Clima-Pro Graduated Compressiekousen

Belangrijke feiten over Newzill Clima-Pro Graduated Compressiekousen

0 reactie minuten lezen

3 belangrijke feiten over de NEWZILL Clima-Pro Graduated Compression Socks

Bij Hiphardlopen verkopen we de effen en gekleurde hardloop compressie kousen van Newzill. In onderstaande blog proberen we uit te leggen hoe compressie kousen werken.

NEWZILL Compressie Technologie

De meeste mensen gaan ervan uit dat het hart je bloed naar je benen pompt en het vervolgens weer terug pompt. Dat klopt maar half. Eigenlijk pompt het hart alleen het bloed eruit. Je beenspieren pompen het terug. Elke keer dat een beenspier zich aanspant, worden de beenaders plat gedrukt. Bloed stroomt door de aderen als tandpasta die uit een tube wordt geperst.

NEWZILL Clima-Pro Graduated hardloop compressie kousen

De beste compressiekousen werken als een spierlaag en knijpen zachtjes in je uitgerekte aderwanden. Dit is wat de fabrikant wil bereiken met deze ondersteunende sokken. Deze ingebouwde functie helpt de zwaartekracht te bestrijden en je bloed efficiënter terug te voeren naar het hart. Als het bloed goed circuleert, levert dit de broodnodige zuurstof en voedingsstoffen aan vermoeide spieren die tijdens een training een tekort hebben gehad. Het helpt de spieren efficiënter te regenereren en helpt bij het verwijderen van opgebouwd melkzuur.

De NEWZILL gepatenteerde CLIMA-PRO hardloop compressie kousen

De hoogwaardige Newzill sokken bestaan ​​uit 15% Lycra, 20% Spandex en 65% Nylon. De 4-Way Stretch vochtafvoerende antibacteriële stof zorgt voor een maximaal ademend vermogen, betrouwbare temperatuurregeling, ongeëvenaard comfort, geurbescherming en het voorkomen van groei van bacteriën en schimmels terwijl transpiratie vocht wordt afgevoerd.

Gezonde aderen zijn essentieel voor een goede doorbloeding en herstel. NEWZILL Graduated Compression Socks geven je die extra spierlaag.

Newzill compressiekousen geschikt voor verpleegkundige

In de zorg wordt veel en lang gestaan, de Newzill compressiekousen zijn dan ook zeer geschikt voor verpleegkundigen. Je werkt hard en lang, zorg goed voor je benen.

Bestel jouw Newzill Compressie kousen nu!

Delen
ReactiesBekijk reacties op "Belangrijke feiten over Newzill Clima-Pro Graduated Compressiekousen"Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Hardloopshop dames en heren hardloopkleding
Categorieën
NIEUWSHOPPEN MERKENOUTLETSPORTIEVE CADEAUTIPS VOOR ELKE GELEGENHEIDOVER ONSBlogKlantenserviceMijn account