SINDS 2010 EEN VERTROUWD ADRES
GRATIS VERZENDEN BOVEN €20,-
VOOR 16.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN!
PERSOONLIJKE SERVICE

Gastblog - ReBottle

Gastblog - ReBottle

ReBottle is een jong bedrijf dat glazen water flesjes levert. Missie van ReBottle is om er voor te zorgen dat de oceanen minder vervuild worden door plastic afval. ReBottle wil dit realiseren door plastic wegwerpflessen "de wereld uit te helpen" en mensen te motiveren om glazen flesjes te gebruiken.
Wij van Hiphardlopen.nl helpen ReBottle graag een handje mee.

ReBottle - Glazen waterflesjes

 

Vervuilde oceanen

De oceanen raken steeds meer vervuild met plastic. Niet gek, het is nou eenmaal spotgoedkoop te produceren, geen wonder dat het zo veel wordt gebruikt. Eenmaal geproduceerd vergaat het nóóit meer! In de komende 10 jaar zal de productie van plastic met 40% toenemen. Als we niets tegen de plasticsoep ondernemen, zal er in 2050 qua gewicht meer plastic in zee zijn dan vis.

 

Missie ReBottle

Na te hebben stil gestaan bij de gedachten aan hoeveel plastic er in de oceanen terecht komt, hebben wij, Thymen en Lars, twee jonge ondernemers, besloten om in actie te komen. We hebben ReBottle op gericht met de missie “plastic wegwerpflessen moeten de wereld uit”.

ReBottle gaat dit bereiken door Retap glazen waterflessen te verkopen. Heel goed voor het milieu omdat geen plastic wegwerpflessen meer gebruikt hoeven te worden. Een gemiddelde gebruiker zorgt ervoor dat 200 plastic wegwerpflesjes per jaar niet meer gemaakt hoeven te worden. Dit alleen al zorgt voor 5 kilo minder plastic in de oceanen per jaar.

Glazen flesjes?

Ik hoor jullie al denken. Glas? Valt dat niet zomaar kapot? De waterflessen zijn echter gemaakt van laboratorium glas en is heel sterk glas. ReBottle is zo zeker van de kwaliteit van de glazen waterflessen dat ze zelfs een levenslange garantie aanbieden.

 

Doe je mee?

Wil jij ook het verschil maken voor een beter milieu? Wissel mee met ReBottle!
www.rebottle.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
SINDS 2010 EEN VERTROUWD ADRES
GRATIS VERZENDEN BOVEN €20,-
VOOR 16.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN!
PERSOONLIJKE SERVICE